Over ons

In Nissewaard streven we naar een samenleving waarin de inwoners en hun leefwereld centraal staan en waarin tegelijkertijd de zorgkosten betaalbaar blijven. Het doel is om de gezondheid en het welzijn van inwoners te vergroten. Dit bereiken we door een vernieuwende manier van samenwerken tussen gemeente en maatschappelijke partners in de wijken en kernen, dichtbij en samen met de inwoners. Deze nieuwe manier van samenwerken noemen we Thuis in de Wijk.

De medewerkers van de organisaties MEE, Kwadraad en SWO werken samen met de medewerkers van de gemeente onder de naam Thuis in de Wijk. Wij hopen u zo nog meer van dienst te kunnen zijn.

Samen zorgen wij voor informatie, advies en ondersteuning bij jou thuis of in de buurt.

Waar staat Thuis in de Wijk voor?
Wij bieden ondersteuning aan iedereen die ergens tegen aanloopt of een vraag heeft. We denken met je mee en kijken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Niet kijken naar wat níet kan, maar kijken naar wat wél kan. Ook kijken we samen met jou of je omgeving je kan ondersteunen, een vrijwilligersorganisaties of specialistische hulpverlening.

Wat kan Thuis in de Wijk voor mij betekenen?
Een aantal voorbeelden:
  • Informatie en advies bij hulpvragen en vragen over lokale organisaties en activiteiten.
  • Onderzoeken of je gebruik kunt maken van een wmo voorziening, WLZ indictie of jeugdhulp.
  • Ondersteuning voor mantelzorgers.
  • Onafhankelijke cliëntondersteuning voor mensen met een (psychische) kwetsbaarheid of beperking.
  • Maatschappelijk werk; bij vragen op verschillende levensgebieden.
  • Aanmelden om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Contact
Heb je een vraag of wil je meer informatie, bel dan met Thuis in de Wijk 0800-1417 (bereikbaar tussen 8:30-17:00 uur) of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

De Boekenberg is geopend op afspraak, overige locaties zijn tot nader order gesloten.

Bekijk de locatie


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap