Over ons

In Nissewaard streven we naar een samenleving waarin de inwoners en hun leefwereld centraal staan en waarin tegelijkertijd de zorgkosten betaalbaar blijven. Het doel is om de gezondheid en het welzijn van inwoners te vergroten. Dit bereiken we door een vernieuwende manier van samenwerken tussen gemeente en maatschappelijke partners in de wijken en kernen, dichtbij en samen met de inwoners. Deze nieuwe manier van samenwerken noemen we Thuis in de Wijk.

Voorlopig hebben vijf partners afgesproken om een samenwerkingsverband te vormen, dat werkt volgens de principes van Thuis in de Wijk. De gemeente steunt dat samenwerkingsverband. De partners zijn op dit moment de Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse (SWO), de stichting Pameijer, de stichting MEE, de stichting Kwadraad en Jongerenwerk op Zuid (JOZ). De verwachting is dat de komende tijd meer organisaties bij Thuis in de Wijk zullen aansluiten.

Voorlopig gaat het vooral om de ondersteuning van inwoners. In de toekomst richt Thuis in de Wijk zich ook op activiteiten en vrijwilligerswerk in Nissewaard. De Vrijwilligers Academie Nissewaard gaat daar onderdeel van uitmaken.

 

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of
0800 1417.

Social Media

Waar vindt u Thuis in de Wijk?

De Boekenberg is geopend op afspraak. De overige locaties zijn momenteel gesloten.

Bekijk alle locaties


Disclaimer - Privacy verklaring - Sitemap